Partner Steppes Discovery gecertificeerd door de Responsible Tourism Awards 2010.

De Virgin Holiday Responsible Tourism Awards werden vandaag uitgereikt op de World Travel Market, een grote internationale reisbeurs in Londen. De wereldwijd meest gewaardeerde prijs op het gebied van duurzaam toerisme wordt ieder jaar toegekend aan de meest duurzame initiatieven over de gehele wereld.

Partner Steppes Discovery was samen met 31 andere initiatieven geselecteerd uit de 1765 nominaties en was tweede in de categorie ‘Best for Conservation of Wildlife & Habitats’.

De Responsible Tourism Awards zijn opgericht in 2004 door responsibletravel.com in samenwerking met verschillende partners waaronder de World Travel Market. Vanaf 2007 is Virgin Holidays de hoofdsponsor. De Awards stimuleren dat toerisme wordt uitgevoerd met respect en toegevoegde waarde voor de bestemmingen en lokale bevolking.

Voor meer informatie lees verder op:

http://www.responsibletourismawards.com/default.htm

Virgin Holidays Responsible Tourism Awards 2010

Dit bericht is geplaatst in Nieuws. Bookmark de permalink.