All for Nature op de Vakantiebeurs!

De Vakantiebeurs is het grootste consumentenevenement op het gebied van reizen ter wereld.  In 2010 telde de beurs 120.000 bezoekers.  Ook All for Nature is dit jaar met een stand aanwezig. U vindt ons in Hal 2, standnummer F034.

Dit jaar staat de beurs in het thema van Onvergetelijke Bestemmingen. U kent ze wel: vakantiebestemmingen die u uw leven lang niet meer vergeet. All for Nature weet hier zeker nog een aantal bestemmingen aan toe te voegen! Wat dacht u van het opsporen van wilde reuzenpanda’s in China, het ontdekken van de ‘Big 5’ van Indonesië of het ontdekken van de biodiversiteit op de Galápagos op het exclusieve zeiljacht The Beagle?

Unieke aandacht voor de tijger op de Vakantiebeurs
All for Nature Travel presenteert de film “How tourism can save Tigers!” aan het grote publiek in het Werelds theater en de voorzitter van Tour Operators for Tigers (TOFT), Julian Matthews, zal een presentatie houden voor de Nederlandse reisorganisatoren en de pers tijdens de VakantieVakbeurs. Voor meer achtergrondinformatie over tijgers en toerisme kijk in het onlangs verschenen persbericht: Toerisme redt de tijger!

Programma

Dinsdag 11 januari 12:00-12:30 uur
Presentatie Travel Operators for Tigers (TOFT) door voorzitter Julian Matthews
Locatie: Hal 2 stand All for Nature  Travel F034

Woensdag 12 januari 13:10-13:25 uur
Voorlichtingsfilm “How Tourism can save Tigers!”
Locatie: Werelds theater

Zaterdag 15 januari 13:10-13:25 uur
Voorlichtingsfilm “How Tourism can save Tigers!”
Locatie: Werelds theater

De programmering wordt ook aangegeven in de Wegwijzer die tijdens de Vakantiebeurs wordt uitgereikt.

Dit bericht is geplaatst in Nieuws. Bookmark de permalink.