Angelina J. & Brad P. ondersteunen Wilde Honden project SPOTS premiumreis

-Angelina Jolie en Brad Pitt ondersteunen Wilde Honden in Namibië-

Tijdens de SPOTS premiumreis van All for Nature Travel verblijf je 8 dagen bij de projecten van het N/a’an ku sê Wildlife Sanctuary en krijg je een uniek inzicht in de bescherming van de cheeta en de Afrikaanse wilde hond. Brad Pitt en Angelina Jolie bezochten deze projecten tijdens hun reis door Namibië in de kerstvakantie. Ervaar zelf hoe zij werden aangegrepen door natuurbescherming toen zij getuige mochten zijn van de vrijlating van een luipaard en waarom zij besloten om o.a. het wilde hondenproject te ondersteunen met een bedrag van $ 2.000.000!

Meer informatie over deze reis en haar bijdrage aan natuurbescherming is te vinden op: https://www.allfornature.nl/reizen/namibie-spots-special-cheeta-wilde-hond/

Dit bericht is geplaatst in Nieuws. Bookmark de permalink.