All for Nature genomineerd voor Biodiversity Innovation Awards

Het ministerie van Economische Zaken, Landbouw & Innovatie heeft All for Nature genomineerd voor de Biodiversity Innovation Awards. Voor deze prijs komen alleen bedrijven in aanmerking die een geëngageerde bijdrage leveren aan het behoud en verbetering van biodiversiteit. ” We zijn er dan ook vreselijk trots op om te worden erkend en om in aanmerking te komen voor deze prestigieuze award”, aldus Annemiek van Gijn. All for Nature Travel & Consultancy is in 2010 opgericht om door middel van duurzame reizen naar zwaar bedreigde dieren over de hele wereld inspiratie te leveren voor een betereBerggorilla Rwanda wereld. En directe inkomsten te genereren voor natuurbeschermingsprojecten en de lokale bevolking. “Alleen door de lokale bevolking ter plaatse inkomsten te geven uit het behoud van de natuur, als alternatief voor stroperij en houtkap, heeft de natuur en biodiversiteit op deze wereld een kans. Ik hoop dat de kracht en de schoonheid van ongerepte natuur op deze manier ook voor de volgende generaties een inspiratiebron zal zijn.”, aldus de oprichtster van All for Nature Travel & Consultancy.

Twee van de zeven genomineerde bedrijven komen in aanmerking voor een prijs van €20.000. Voor meer informatie gaat u naar Biodiversity Innovation Awards.

Dit bericht is geplaatst in Nieuws. Bookmark de permalink.