All for Nature op de Amazonedag in Zeist

De gemeente Zeist heeft duurzaamheid en fair trade hoog op de agenda staan. Respectvol omgaan met de natuur, mensen en milieu staan hierin centraal. 2011 is uitgeroepen tot het internationale jaar van de bossen! Daarom organiseert Zeist op 2 juni de Amazonedag. Verschillende organisaties die duurzame projecten draaien in het Amazonegebied zijn op deze markt met kinderactiviteiten aanwezig. Zij laten u kennis maken met het Amazonegebied en laten zien hoe zij bijdragen aan het behoud van het regenwoud. Ook All for Nature Travel is hier met een stand aanwezig om te laten zien hoe haar reizen naar het Amazonegebied een uniek inzicht geven in, en bijdragen aan natuurbescherming. Brazil-Jaguar-&-Amazon-Wildlife-Tour-1

Meer informatie over deze dag vindt u op www.zeist.nl/duurzaamzeist

Dit bericht is geplaatst in Nieuws. Bookmark de permalink.