All for Nature Travel wint Biodiversity Innovation Award!

– Persbericht –

Woerden, 27 juni 2011

-All for Nature Travel wint Biodiversity Innovation Award-

Het ministerie van Economische Zaken, Landbouw en Innovatie stimuleert biodiversiteit in het bedrijfsleven door het uitreiken van de Biodiversity Innovation Awards. Voor deze prijs komen alleen bedrijven of initiatieven in aanmerking die een geëngageerde bijdrage leveren aan het behoud en verbetering van biodiversiteit. De uitreiking viel samen met de New Venture businessplancompetitie.

De berggorilla bestaat nog dankzij de inkomsten uit het toerisme

All for Nature Travel & Consultancy wint Biodiversity Innovation Award
Vorige week mocht All for Nature Travel en Consultancy de award in handen nemen van het ministerie van Economische Zaken, Landbouw en Innovatie. All for Nature is in 2010 opgericht om door middel van duurzame reizen, naar ernstig bedreigde dieren, inspiratie te leveren voor een betere wereld. De directe inkomsten die hiermee worden gegenereerd voor de lokale bevolking en natuurbescherming vervullen hierbij een belangrijke rol. “Het is een kroon op ons werk en een stimulans om door te gaan op de ingeslagen weg.”, aldus Annemiek van Gijn, oprichter All for Nature. “Alleen door de lokale bevolking ter plaatse inkomsten te geven uit het behoud van de natuur, als alternatief voor stroperij en houtkap, heeft de natuur en biodiversiteit op deze wereld een kans.”

Reizen voor natuurbescherming
All for Nature Travel biedt natuurreizen aan naar ernstig bedreigde dieren over de hele wereld. Duurzaamheid staat centraal evenals de inkomsten die hiermee worden gecreëerd voor natuurbescherming. Reis met All for Nature in een kleine, selecte groep naar natuurprojecten. Geniet van ongerepte natuur en haar dierenleven. Help mee bedreigde dieren, als de gorilla, tijger, orang-oetan en de reuzenpanda, te beschermen. Zet cameravallen bij onderzoek naar de jaguar. Of tel de West-Afrikaanse leeuw bij een studieproject in Kameroen. Voor nog meer inspiratie over uw bijdrage aan natuurbescherming: www.allfornature.nl

Noot voor de redactie:

All for Nature Travel & Consultancy is opgericht in 2010. Geïnspireerd door haar eigen reizen en de maatschappelijke trends op het gebied van duurzaamheid besloot oprichtster Annemiek van Gijn ook haar bijdrage te gaan leveren aan een betere wereld.
De duurzame reizen van All for Nature zijn gericht op avontuurlijke reizigers met een hart voor de natuur. Zij laten mensen direct kennismaken met natuurbeschermingsprojecten over de gehele wereld. De reizen dragen bij aan de bescherming van ernstig bedreigde diersoorten als de gorilla, tijger, orang-oetan en de reuzenpanda. En zij bieden de reiziger een eenmalig en bevoorrecht inzicht in natuurbescherming.

Naast reizen naar natuurbeschermingsprojecten geeft All for Nature ook advies aan bedrijven en natuurbeschermingsorganisaties op het gebied van maatschappelijk verantwoord ondernemen, duurzaam toerisme, natuurbescherming, fondsenwerving en sponsoring. www.allfornature.nl

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Annemiek van Gijn,
E:
annemiek.vangijn@allfornature.nl, T:0348 448146 of 06 55536702

Dit bericht is geplaatst in Persbericht. Bookmark de permalink.