All for Nature wint de Biodiversity Innovation Award

 

Gisteren heeft All for Nature Travel & Consultancy de Biodiversity Innovation Award ontvangen van het ministerie van Economische Zaken, Landbouw & Innovatie en New Venture. Voor deze prijs komen alleen bedrijven of initiatieven in aanmerking die een geëngageerde bijdrage leveren aan het behoud en verbetering van biodiversiteit. ” Het is een kroon op ons werk en een stimulans om door te gaan op de ingeslagen weg.”, aldus Annemiek van Gijn. All for Nature Travel & Consultancy is in 2010 opgericht om door middel van duurzame reizen naar zwaar bedreigde dieren over de hele wereld inspiratie te leveren voor een betere wereld. De directe inkomsten die hiermee worden gegenereerd voor de lokale bevolking en natuurbeschermingsprojecten staan daarbij centraal. “Alleen door de lokale bevolking ter plaatse inkomsten te geven uit het behoud van de natuur, als alternatief voor stroperij en houtkap, heeft de natuur en biodiversiteit op deze wereld een kans. Ik hoop dat de kracht en de schoonheid van ongerepte natuur op deze manier ook een inspiratiebron zal zijn voor volgende generaties.”, aldus de oprichtster van All for Nature, Annemiek van Gijn.

Voor meer informatie gaat u naar Biodiversity Innovation Awards.

 

Dit bericht is geplaatst in Nieuws. Bookmark de permalink.