Unieke Safari te Paard in Kenia

– Persbericht –

Woerden, 20 juli 2011

-Unieke Safari te Paard in Kenia-

All for Nature Travel biedt een unieke safari aan die het ‘Out of Africa’ gevoel van Karen Blixen zeer na komt. Zeven dagen paardrijden door de Afrikaanse wildernis, onder begeleiding van zeer professionele gidsen, op de best getrainde paarden van Kenia. Het luxe ‘tented camp’ reist voor u uit en staat iedere avond weer klaar als u aankomt.

In volle galop over de Afrikaanse savanne
Te paard kunt u de ongerepte natuur bewonderen, zo dichtbij als nooit te voren. Ga mee tijdens  Chyulu Hills Safari of de Amboseli Safari  en zie hoe olifanten genieten van hun modderbad of galopeer met de zebra’s en giraffen over de savanne. Enige rijervaring is vereist! Per safaridag zit men ongeveer vier tot zeven uur in het zadel en afhankelijk van het terrein en de waarnemingen worden 25-50 km afgelegd. U overnacht in een luxe kamp, in een comfortabele tent met bedden en badkamer en suite, en een hoge standaard van services en voorzieningen.

Reizen voor natuurbescherming
De dieren van Afrika en hun leefgebied staan steeds verder onder druk. Er wordt gestroopt en veel parken worden niet voldoende beschermd. Great Plains Conservation zorgt met zijn projecten voor een juiste balans tussen natuurbehoud, lokale bevolkingen en commercie om bedreigde gebieden en dieren weer een kans te geven. Toerisme is één van de middelen om hun doelen te bewerkstelligen. Deze paardrijdsafari van  All for Nature Travel draagt bij aan de projecten van Great Plains Conservation. Vanaf € 2795 per persoon exclusief internationale vlucht.

Voor informatie over deze reis en andere duurzame reizen die bijdragen aan natuurbescherming: www.allfornature.nl/reizen

Noot voor de redactie:

All for Nature Travel & Consultancy is opgericht in 2010. Geïnspireerd door haar eigen reizen en de maatschappelijke trends op het gebied van duurzaamheid besloot oprichtster Annemiek van Gijn ook haar bijdrage te gaan leveren aan een betere wereld.
De duurzame reizen van All for Nature Travel zijn gericht op avontuurlijke reizigers met een hart voor de natuur. Zij laten mensen direct kennismaken met natuurbeschermingsprojecten over de gehele wereld. De reizen dragen bij aan het behoud  van met uitsterven bedreigde diersoorten als de berggorilla, tijger, orang-oetan en de reuzenpanda. En zij bieden de reiziger een eenmalig en bevoorrecht inzicht in natuurbescherming.

Naast reizen naar natuurbeschermingsprojecten geeft All for Nature ook advies aan bedrijven en natuurbeschermingsorganisaties op het gebied van maatschappelijk verantwoord ondernemen, duurzaam toerisme, natuurbescherming, fondsenwerving en sponsoring. www.allfornature.nl

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Annemiek van Gijn,
E:
annemiek.vangijn@allfornature.nl, T:0348 448146 of 06 55536702

De foto’s op deze pagina zijn te downloaden in hoge resolutie.

Dit bericht is geplaatst in Persbericht. Bookmark de permalink.