Waarom All for Nature Travel nu op YouTube

Tijdens de uitreiking van de Biodiversity Innovation Award geeft oprichter Annemiek van Gijn aan waarom de duurzame reizen van All for Nature Travel zo belangrijk zijn voor het behoud van de natuur op deze wereld.

De reizen van All for Nature gaan naar bedreigde dieren over de hele wereld en geven een uniek inzicht in natuurbescherming. Duurzaamheid staat centraal, evenals de bijdrage aan natuurbehoud.

Geniet van ongerepte natuur en haar dierenleven in een kleine selecte groep. Help mee bedreigde dieren, als de gorilla, tijger, orang-oetan en de reuzenpanda, te beschermen. Zet cameravallen bij onderzoek naar de jaguar. Ga mee met de helikopter bij het opsporen van olifanten. Of help bij de jaarlijkse gezondheidscheck van cheeta’s.

 
Dit bericht is geplaatst in Nieuws. Bookmark de permalink.