‘Born to be Wild’ Actie voor de orang-oetan!

Uw kaartje van het Omniversum is €100 waard voor natuurbescherming!

‘Born to be Wild’, een fantastische film over twee vrouwen met een hart voor natuurbescherming, draait vanaf 10 oktober in het Omniversum in Den Haag. Primatoloog Dr. B.M. Galdikas zet zich in voor de orang-oetans op Borneo. Wilt u ook kennis maken met deze zeer bedreigde mensaap in de regenwouden van Tanjung Puting en Camp Leakey en een uniek inzicht krijgen achter de schermen van de Orangutan Foundation UK? Ga dan mee op deze bijzondere reis van All for Nature Travel, Borneo: Orang-oetan Conservation Tour. U verblijft 7 dagen in een comfortabele lodge in de buurt van dit project en de onderzoekers nemen u iedere dag mee bij hun belangrijke werk.

Uw gebruikte filmkaartje van deze film is €100 waard voor natuurbescherming. Indien u de bovenstaande reis boekt en uw kaartje inlevert doneert All for Nature Travel €100 extra aan de Orangutan Foundation UK!
Al de reizen van All for Nature Travel dragen bij aan natuurbescherming van zwaar bedreigde dieren. Directer kan uw bijdrage niet zijn. Er kan slechts een kaartje per persoon ingeleverd worden en de actie geldt niet in combinatie met andere acties.

Dit bericht is geplaatst in Nieuws. Bookmark de permalink.