Gratis Born to be Wild kaartjes op de Vakantiebeurs

Naar de film ‘Born to be Wild’ met All for Nature Travel

‘Born to be Wild’, een fantastische film over twee vrouwen met een hart voor natuurbescherming. De een heeft haar leven gewijd aan de opvang van olifanten en de ander, primatoloog Dr. B.M. Galdikas, zet zich in voor de orang-oetans op Borneo. All for Nature Travel geeft gratis kaarten weg op de Vakantiebeurs en het gebruikte filmkaartje is € 100 waard voor natuurbescherming van de bedreigde orang-oetans van Borneo.

Het gebruikte filmkaartje is €100 waard voor natuurbescherming
Op de komende Vakantiebeurs geeft All for Nature Travel in samenwerking met het Omniversum kortingsbonnen weg voor deze film en iedere dag kunnen de eerste 20 geïnteresseerden helemaal gratis naar de film ‘Born to be Wild’. Bezoek onze stand F033 in Hal 2.

Daarnaast kan iedere bezoeker van de film een forse bijdrage leveren aan natuurbescherming als hij de Orang-oetan Conservation Tour boekt bij All for Nature Travel EN het gebruikte filmkaartje inlevert. All for Nature Travel doneert  €100 extra aan de Orangutan Foundation UK.  Er kan slechts 1 kaartje per persoon ingeleverd worden en de actie geldt niet in combinatie met andere aanbiedingen.

Al de reizen van All for Nature Travel dragen bij aan natuurbescherming van zwaar bedreigde dieren. Directer kan uw bijdrage niet zijn!

Dit bericht is geplaatst in Nieuws. Bookmark de permalink.