Presentatie Malawireis op Wereldwijzer Afrika Dag 21 jan.

De Wereldwijzer Afrika Dag 2012 is een initiatief dat meer Nederlanders wil interesseren voor al het moois dat Afrika te bieden heeft. Het evenement vindt plaats op 21 januari in Stay Okay Zeeburg in Amsterdam. Op deze dag kunnen reizigers, in Afrikaanse sferen, in contact komen met organisaties die reizen en vrijwilligerswerk aanbieden in Afrika.

All for Nature Travel zal hier rond 14:00 uur een presentatie geven over haar indrukwekkende reis naar Malawi en Zambia in samenwerking met African Parks, Malawi: Nature Conservation through Tourism.
De reiziger krijgt een uniek kijkje achter de schermen van African Parks en wordt betrokken bij de herintroductie van het luipaard in Majete Wildlife Reserve. Daarnaast verblijft u op een Robinson Crusoe eiland in Lake Malawi en gaat u op wandelsafari in het mooiste park van Zambia, waar duurzaam toerisme zijn vruchten heeft afgeworpen: South Luangwa National Park.

Voor meer informatie over deze dag gaat u naar Wereldwijzer Afrika Dag 2012.

Dit bericht is geplaatst in Nieuws. Bookmark de permalink.