African Parks’ Lady Liuwa krijgt 2 zussen

African Parks werkt al sinds 2003 aan het herstel van Liuwa Plain National Parkleeuwin in Zambia. Hierbij werken zij ook aan de herintroductie van de leeuw. Lady Liuwa, de enige leeuwin die over was, kreeg enkele jaren geleden gezelschap van 2 mannetjes. Helaas resulteerde dit niet in het zo gewenste nageslacht. Onlangs zijn twee nieuwe vrouwtjes overgebracht vanuit Kafue National Park.

Hier leest u het hele verhaal:  http://www.african-parks.org/News_22_Lady+and+the+Lioness.html

U kunt dit park bezoeken en het indrukwekkende werk van African Parks gadeslaan tijdens onze African Parks Specialreis die slechts enkele keren per jaar vertrekt. African Parks is opgericht door Paul Fentener van Vlissingen om de nationale parken in Afrika te behouden voor toekomstige generaties.

Dit bericht is geplaatst in Nieuws. Bookmark de permalink.