Denkers van de jungle

Het leefgebied van de bedreigde mensapensoort de oerang-oetan op Borneo en Sumatra wordt door menselijke invloeden versneld vernietigd. Na jaren van onderzoek, de oprichting van de Borneo Orangutan Survival Foundation (BOS) door Willie Smits en de samenwerking met de lokale bevolking, is er weer wat hoop. In het boek, Denkers van de Jungle, geven bijtende verhalen en wetenschappelijk onderzoek een beeld van de harde realiteit.

Dieren beschermen en het klimaat veranderen, kan dat samen? Ja, dat bewijzen de spectaculaire feiten die zijn onderzocht door de schrijvers van dit boek en die nu voor het eerst worden gepubliceerd. Deze reportage is prachtig geïllustreerd met nog nooit gepubliceerde foto’s, die tijdens vijf reizen van de fotograaf naar Borneo en Sumatra werden gemaakt.

Het boek bestellen

Wilt u dagelijks op de hoogte gehouden worden van de activiteiten van Willie Smits en Orangutan Outreach Nederland om de orang-oetans te beschermen ga dan naar: http://www.orangutanoutreachnederland.nl/

Dit bericht is geplaatst in Nieuws. Bookmark de permalink.