Jane Goodall in Nederland

Ruim 25 jaar geleden gaf de beroemde Dr. Jane Goodall – die nu bijna 78 jaar is – haar carrière als primatologe en haar prive-leven op om al haar tijd en energie te besteden aan het redden van onze bedreigde planeet.

De documentaire ‘Jane’s Journey’ verhaalt over het bewogen leven van Jane Goodall: van haar jeugd in het Engelse Bournemouth, haar baanbrekende onderzoek in Gombe National Park in Tanzania en haar leven tussen de chimpansees tot haar reizen over de hele wereld om haar boodschap te verspreiden: er is nog steeds hoop voor de volgende generaties.

Bezoek deze charismatische vrouw tijdens de Nederlandse première van haar documentaire in Tuschinski in Amsterdam op 19 mei.

Klik hier voor meer informatie over film en het bestellen van kaartjes.

Dit bericht is geplaatst in Nieuws. Bookmark de permalink.