Met het filmkaartje €100 korting op uw reis naar de ijsberen!

To the Arctic draait in het Omniversum en volgt het leven van een moederijsbeer en haar twee zeven maanden oude jongen op de Noordpool. Meeslepende, avontuurlijke en intieme beelden laten de kijkers meeleven met hun dagelijkse strijd om het bestaan in een wereld van smeltend ijs, enorme gletsjers, spectaculaire watervallen en majestueuze bergpieken. Een ruig en onherbergzaam gebied dat wordt bedreigd door smeltende ijskappen, maar het is hun thuis.

De boodschap van de film is uiteraard bewustwording voor het klimaat. Gert Polet, Themadeskundige Noordpool van het Wereld Natuur Fonds zegt over To the Arctic: “Iedereen weet dat de aarde opwarmt, maar vaak niet dat de gemiddelde temperatuurstijging op de Noordpool ongeveer tweemaal zo snel gaat als in de rest van de wereld. Het WNF werkt er hard aan om te zorgen dat de beschermde gebieden op de Noordpool groter worden in plaats van kleiner. To the Arctic helpt ons u hiervan bewust te maken. De familiefilm To the Arctic laat op een prachtige, maar indringende wijze zien wat de gevolgen zijn van de klimaatverandering.”

Bent u geïnspireerd door de film en wilt u graag zelf kennismaken met de leefomgeving van de ijsbeer? In oktober en november verzamelen meer dan 1000 ijsberen zich in de Hudson Baai voor de oversteek naar het pakijs rond de Noordpool. All for Nature Travel heeft een bijzondere reis samengesteld voor nog meer bewustwording, waarbij u een optimale kans heeft om de ijsberen ook daadwerkelijk te zien: Arctisch Canada – IJsberen Gegarandeerd!

Bewaar uw gebruikte kaartje goed want u krijgt hiervoor €100 korting op deze reis naar de ijsberen in 2012!*

De reizen van All for Nature Travel gaan naar bedreigde dieren over de hele wereld en geven een bevoorrecht inzicht in natuurbescherming. Duurzaamheid staat daarbij centraal, evenals de bijdrage voor natuurbehoud.

Meer informatie over de film in het Omniversum vindt u hier.

* slechts 1 filmkaartje per persoon

Dit bericht is geplaatst in Nieuws. Bookmark de permalink.