Diner in Het Berenbos op de Dag van de Natuur

Een diner in Het Berenbos van Ouwehands Dierenpark was een veilingitem op de Dag van de Natuur op 4 oktober vorig jaar. Oprichtster van All for Nature heeft onlangs genoten van een exclusief diner in een wel heel bijzondere omgeving. “Een bedelend schoothondje aan tafel is lastig, maar een beer die onder aan je tafel in het bos zit te kijken hoe jij geniet van je zalm is heel bijzonder! De wetenschap dat de beer goed was verzorgd met het ‘natuurlijk voedselprogramma’, maakte ook dat ik me helemaal niet schuldig voelde.”, aldus Annemiek van Gijn.


Een diner in Het Berenbos is ook dit jaar op 4 oktober weer een veilingitem op de Dag van de Natuur. In het totaal worden 30 unieke belevenissen geveild onder het genot van een feestelijk diner in Burgers’ Zoo. De opbrengst is bedoeld voor de leden van de FIN, kleine natuurbeschermingsorganisaties, die over de hele verspreid keihard werken om hun doelstellingen te realiseren.

Annemiek is lid van het bestuur van de FIN, Federatie voor Internationale Natuurbescherming, en zij mag een aantal relaties uitnodigen die het leuk vinden om natuurbescherming van dichtbij mee te maken. Èn het leuk vinden om te bieden op ludieke veilingitems die direct bijdragen aan natuurbescherming. De items hebben betrekking op landen en diersoorten over de hele wereld en het minimumbod varieert van € 200 tot € 6000 per item.

Wilt u graag een uitnodiging of meer informatie ontvangen dan kunt u een e-mail sturen naar info@allfornature.nl

Dit bericht is geplaatst in Nieuws. Bookmark de permalink.