Ontmoet ons op de Natuurbehoudsmarkt in Blijdorp

Zondag 21 oktober staan wij op de Natuurbehoudsmarkt in Diergaarde Blijdorp te Rotterdam.

De belangrijkste doelstelling van Diergaarde Blijdorp is natuurbehoud in de breedste zin van het woord. Hun steun aan de natuurbescherming bestaat uit financiële donaties aan projecten wereldwijd, maar Blijdorp houdt zich ook bezig met het fokken met bedreigdediersoorten. Daarnaast streeft Blijdorp ernaar, binnen de grenzen van haar mogelijkheden, om bedreigde dieren ooit weer naar hun oorspronkelijke leefmilieu terug te brengen.

All for Nature Travel organiseert duurzame reizen naar bedreigde dieren over de hele wereld. De reiziger daarbij een bevoorrecht inzicht in natuurbescherming en natuurbeschermingsprojecten krijgen op deze manier inkomsten om hun doelstellingen te realiseren. Wij vinden het dan ook een eer om op deze natuurbehoudsmarkt ons programma te mogen voorstellen.

Natuurbehoudsmarkt
Proef, hoor en ontdek op de ZOOWild-Natuurbehoudsmarkt wat duurzaamheid is en hoe je zelf een steentje kunt bijdragen aan een duurzame wereld en een mooie natuur. Tussen 10 uur en 16 uur kun je verschillende kraampjes bezoeken van onder andere het Wereld Natuur Fonds, Greenpeace, Weleda, Bio+, het Jane Goodall Instituut en vele andere mooie organisaties die zich inzetten voor een groene wereld of duurzame producten maken. De Natuurbehoudsmarkt is onderdeel van het ZOOWild-Natuurbehoudsfestival van 13 t/m 28 oktober, een feestelijk en educatief evenement waarbij natuurbehoud en duurzaamheid centraal staan.

Dit bericht is geplaatst in Nieuws. Bookmark de permalink.