Ontmoet ons in Antwerpen of Amsterdam

Vakantiebeurs voor Bijzonder Reizen

Dit is geen standaard vakantiebeurs, maar een beurs voor mensen die op zoek zijn naar een authentieke en bijzondere reiservaring. Deze beurs voor bijzondere reizen wordt in twee verschillende weekenden georganiseerd in Antwerpen of in Amsterdam.

All for Nature Travel is hier aanwezig en zij laat reizigers graag kennismaken met natuurbescherming en de beste ‘wildlife’ ervaringen over de hele wereld.


Op 5 en 6 januari zijn wij aanwezig in de Beurs van Berlage in Amsterdam. Kijk hier voor meer informatie en openingstijden. Wij nodigen u ook van harte uit om onze presentatie in de Rode Zaal op zondag van 12:00-12:30 uur bij te wonen. U vindt ons in de Grote Zaal op standnummer 5.

Op 19 en 20 januari zijn wij aanwezig in de Waagnatie aan de Schelde in Antwerpen. Klik hier voor meer informatie en openingstijden. Op zaterdag van 14:30 – 15:00 uur zal All for Nature Travel Planet Earth Greatest Moments vertonen op het podium. Wildlife-inspiratie voor uw volgende reis!

Dit bericht is geplaatst in Nieuws. Bookmark de permalink.