Jane Goodall komt naar Future for Nature Award

Future for Nature Awards

Op 22 februari worden weer drie internationale aanmoedigingsprijzen uitgereikt aan jonge, enthousiaste natuurbeschermers. De winnaars van de Future for Nature Awards ontvangen een geldprijs van €50.000 om hen te ondersteunen in hun belangrijke werk voor natuurbescherming.

All for Nature Travel is hierbij aanwezig en ondersteunt deze prijsuitreiking.

Vrijdag 22 februari is een belangrijk moment voor natuurbescherming. Prominente personen, waaronder de legendarische Jane Goodall, maken hiervan een inspirerende dag om niet te vergeten.

Ruim 26 jaar geleden gaf de beroemde Dr. Jane Goodall – die nu bijna 79 jaar is – haar carrière als primatologe en haar privéleven op, om al haar tijd en energie te besteden aan het redden van onze bedreigde planeet. Een meer geschikte persoon om de prijzen uit te reiken aan de nieuwe generatie natuurbeschermers is er niet.

Het evenement is besloten, maar All for Nature Travel mag een aantal klanten uitnodigen om hierbij aanwezig te zijn. Wilt u meer weten over deze dag in Burgers’ Zoo, dan kunt u contact opnemen met All for Nature Travel op 0348-448146 of een e-mail sturen naar info@allfornature.

Dit bericht is geplaatst in Nieuws. Bookmark de permalink.