Aanbieding Zambia met kinderen!

Unieke gezinssafari naar Zambia

Zambia is de parel van de safaribestemmingen. Hier gaat u nog op safari in de ongerepte wildernis en heeft u de natuur vrijwel voor uzelf alleen.

De accommodaties zijn vaak kostbaar en niet echt geschikt voor kinderen. Jammer voor gezinnen, want niets is mooier dan uw kinderen kennis te laten maken met de pure wildernis en de dieren van Afrika. Als u de safari’s voor hen kunt afwisselen met een duik in het zwembad en hen kennis kunt laten maken met de olifanten en apen die door het kamp heentrekken zal dit ook voor hen een ervaring zijn om nooit te vergeten.

Speciaal voor uw kinderen heeft All for Nature Travel dit 11- daagse arrangement samengesteld waarbij u 5 dagen doorbrengt in Lower Zambezi National Park, grenzend aan de machtige Zambezi met een zeer rijk dierenleven, en 5 dagen in South Luangwa National Park. De Luangwa Valley is de laatste uitloper van de Great Rift Valley en één van de laatste ongerepte wildernissen. De zijarmen van de Luangwarivier, bossen en vlaktes van de vallei zijn gastheer van enorme concentraties wilde dieren – waaronder de olifant, buffel, leeuw, luipaard en het nijlpaard – en de Thornicroft giraffe die alleen hier voorkomt.

Prijs vanaf:

€11375 per gezin (4 personen met 2 kinderen tussen de 7 en 12 jaar). Inclusief binnenlandse vluchten, alle activiteiten, maaltijden en bijdrage aan Project Luangwa. Exclusief internationale vlucht.

Reisperiode:

augustus/september 2013 (oktober met extra korting!)

Voor meer informatie neemt u contact op met Annemiek van Gijn op info@allfornature.nl.

Dit bericht is geplaatst in Nieuws. Bookmark de permalink.