Ontmoet ons 20 oktober op de Natuurbehoudsmarkt in Blijdorp

Ontmoet All for Nature Travel op de Natuurbehoudsmarkt in Blijdorp!

Proef, hoor en ontdek op de ZOOWild-Natuurbehoudsmarkt wat duurzaamheid is en hoe u zelf een steentje kunt bijdragen aan een duurzame wereld en een mooie natuur.

Op zondag 20 oktober tussen 11 uur en 16 uur kunt u verschillende kraampjes bezoeken van onder andere het Wereld Natuur Fonds, Greenpeace, Weleda, Bio+, het Jane Goodall Instituut, All for Nature Travel en vele andere mooie organisaties die zich inzetten voor een groene wereld of duurzame producten maken. De Natuurbehoudsmarkt is onderdeel van het ZOOWild-Natuurbehoudsfestival van 17 t/m 20 oktober, een feestelijk en educatief evenement waarbij natuurbehoud en duurzaamheid centraal staan.

Wij laten u graag zien hoe u met duurzame reizen kunt bijdragen aan natuurbescherming!

Dit bericht is geplaatst in Nieuws. Bookmark de permalink.