Africa’s Finest een ‘must’ voor duurzame safariliefhebbers!

Africa’s Finest

Een schitterend boek voor iedereen die zeer comfortabel op safari wil gaan, maar ook zeker wil weten dat zijn reis optimaal bijdraagt aan natuurbescherming. Schrijvers David Bristow en Colin Bell hebben zeer uitgebreide ervaring in het topsegment van de safari-industrie en zij ergerden zich mateloos aan lodges die wel beweren dat ze maatschappelijk verantwoord en duurzaam opereren, maar zich daar in de praktijk weinig aan gelegen blijken te laten.

Dit illustratieve boek geeft middels prachtige foto’s weer welke 5-sterren accommodaties wel oprecht bijdragen aan het behoud van onze natuur. Laat u inspireren door bestemmingen als Desert Rhino Camp in Namibië, Meno A Kwena Tented Camp in Botswana, BaseCamp in Kenia, Mumbo Island Camp in Malawi, Gibb’s Farm in Tanzania en Little Makalolo in Zimbabwe en nog velen meer: Africa’s Finest

Uiteraard zijn al deze lodges ook bij All for Nature Travel te boeken. Uw reis draagt dubbel bij aan natuurbescherming omdat ook All for Nature Travel 30% van haar brutomarge terug investeert in natuurbeschermingsprojecten!

Dit bericht is geplaatst in Nieuws. Bookmark de permalink.