Tijger Zomer Special voor €1895,- p.p.

Unieke aanbieding voor de zomervakantie! Tadoba National Park is het park dat op dit moment de beste ‘tiger sightings’ heeft in India. Vrijwel alle parken in India zijn gesloten t/m 15 oktober i.v.m. het regenseizoen. Alleen dit park blijft geopend in onze zomermaanden en speciaal voor u hebben we een mooie aanbieding uitwerkt waarbij u 1 dag gratis bij het park verblijft.

Tadoba National Park
Het Tadoba Andhari Tiger Reserve wordt ook wel het best beschermde park van India genoemd met de meeste ‘tiger sightings’ in India. Het ligt in de Mohurli heuvels van Maharashtra, een heuvelachtig terrein met hoogteverschillen van 200-350 m. Tadoba en haar aangrenzende reservaten vormen een goede bescherming voor de langdurige overleving van bedreigde diersoorten. Op dit moment leven er 74 volwassen tijgers en 22 jonge dieren in het park. Echter ook andere bedreigde dieren hebben hier hun thuis, zoals de luipaard, lippenbeer, de honingdas en de Indiase wilde hond. U kunt overigens ook vele van deze dieren zien via de cameravallen die in de buurt van de lodge en de drinkplaatsen zijn opgesteld. De beelden worden continue getoond in het restaurant.

9-daagse tijgersafari
Na een overnachting in Delhi vliegt u de volgende ochtend door naar Nagpur en komt u in de loop van de middag bij uw lodge aan. Tiger Trails Jungle lodge, een comfortabele lodge met zwembad en een directe toegang naar het nationale park. U verblijft hier 6 nachten o.b.v. volpension inclusief alle activiteiten en 10 game drives in het park. Zij hebben in 2012 de TOFTiger Award mogen ontvangen voor beste wildlife ervaring.
Er zijn verschillende wandelsafari’s in de bufferzone uitgezet, er zijn mountain bikes aanwezig of u kunt ervoor kiezen om het nabijgelegen meer per kano te ontdekken. Ook kunt u een bezoek brengen aan het naburige Gond dorp, waarmee de lodge een goede relatie heeft. Zij zijn de originele bewoners van dit gebied en laten u zien hoe het is om te leven met een tijger in de achtertuin. Op dag 8 reist u terug naar Delhi, waar u nog een hotelovernachting heeft in afwachting van uw internationale vlucht naar huis.

Reissom:
€ 1895,- per persoon op basis van twee samenreizende personen en exclusief internationale vlucht naar Delhi. Interne vluchten, een bijdrage aan TOFTigers, vrijwel alle maaltijden, excursies en park fee’s zijn bij de prijs inbegrepen.

Vertrek:
Het park is het hele jaar door geopend maar de aanbieding geldt van 1 juli t/m 31 augustus 2014. Meer informatie via info@allfornature.nl

PS: U verblijft hier in het regenseizoen. Het weer is uiteraard niet vooraf te voorspellen, maar gebaseerd op het verleden regent het ongeveer 1 of 2 dagen per week. Game drives zijn dan helaas niet mogelijk en er wordt voor een alternatieve activiteit gezorgd.

Dit bericht is geplaatst in Nieuws. Bookmark de permalink.