‘Dag van de Natuur’ veiling op 4 okt. in Burgers’ Zoo

Draagt u de natuur een warm hart toe en wilt u bijdragen aan een betere wereld?

Dit jaar wordt al weer de vierde Dag van de Natuur veiling georganiseerd in Burgers’ Zoo. Op 4 oktober staat de wereld niet alleen in het teken van de dieren, maar ook in dat van de leefgebieden waar zij in het wild voorkomen. Inmiddels hebben deze veilingen al meer dan €250.000 opgebracht voor natuurbescherming.
Onder het genot van een hapje en een drankje kunnen geïnteresseerden bieden op fantastische veilingstukken; waardevolle belevenissen die betrekking hebben op de natuur. Het geld dat hiermee wordt gerealiseerd komt volledig ten gunste van de projecten die tijdens het diner aan u worden voorgesteld. Directer kan uw bijdrage niet zijn.

Voor particulieren, voor bedrijven, voor iedereen is een passende belevenis gevonden.

Wat denkt u van een diner in Het Berenbos, een lunch met de legendarische Jane Goodall bekend van haar inzet voor de chimpansee of uw eigen hectare regenwoud met CO2 certificaat?
All for Nature Travel sponsort de FIN veiling ‘Dag van de Natuur’ op 4 oktober in Burgers’ Zoo. FIN staat voor Federatie van Internationale Natuurbescherming en zij zetten zich in voor kleine natuurbeschermingsorganisaties over de hele wereld. Projecten die bijvoorbeeld ook met All for Nature Travel te bezoeken zijn. De link was dan ook snel gelegd.
Wilt u zelf ook meebieden op deze bijzondere avond of meer informatie krijgen? Dan kunt u contact opnemen met Annemiek van Gijn van All for Nature Travel via het contactformulier. Of kijk voor de uitnodiging op FIN bij Dag van de Natuur. De veilingcatalogus vindt u hier.

Dit bericht is geplaatst in Nieuws. Bookmark de permalink.