Herpetofauna liefhebbers opgelet!

Bent geïnteresseerd in hagedissen, slangen en amfibieën en houd u van fotograferen? Dan hebben wij nu een mooie reis voor u waarbij u de kans heeft om 100 verschillende soorten op te sporen en te observeren in de vrije natuur. De Herpetofauna Fotografiereis brengt u naar drie verschillende biotopen in Ecuador onder begeleiding van een ervaren  reptielenfotograaf.

U bezoekt het nevelwoud bij Mindo, het regenwoud in de Amazone en ook de Sumaco vulkaan, terwijl uw reis begint in de laaglanden van Choco. De gespecialiseerde biologen vertellen u alles over de soorten die u te zien krijgt. Wie weet ziet u zelf ook de Pinocchio Anole, waarvan men al 50 jaar dacht dat hij was uitgestorven. In 2005 werd hij herontdekt en hij is sindsdien op 12 plaatsen gezien waarvan er 9 liggen in de omgeving van het nevelwoud bij Mindo.

U kunt zich nu inschrijven voor deze internationale 10-daagse groepsreis voor 2 tot 10 personen. Vertrek 12 januari en 26 april 2015. Reissom € 3549,- p.p.. Eenpersoonskamertoeslag € 492,-. Meer informatie op te vragen via info@allfornature.nl.

Komen deze data u niet uit of reist u liever niet in een internationale groep dan kunt u ook op zoek gaan naar herpetofauna bij onze eigen Huaorani indianen in de Amazone van Ecuador. Vanaf 2 personen krijgt u gedurende 5 dagen begeleiding van een fotograaf gespecialiseerd in reptielen. Reissom € 1480,- p.p.. Meer informatie op aanvraag.

Dit bericht is geplaatst in Nieuws. Bookmark de permalink.