Klanten mogen meekijken achter de schermen bij Burgers’ Zoo

Klanten van All for Nature mogen meekijken achter de schermen bij Burgers’ Zoo

Op de afgelopen veiling van de Dag van de Natuur heeft All for Nature Travel een project gesponsord waarbij leeuwenwachters worden getraind in Kameroen. Stichting Leo zet zich hier al jaren in voor de bescherming van de laatste leeuwen d.m.v. voorlichting aan lokale bewoners en het volgen van gezenderde leeuwen per GPS.

Als tegenprestatie mag All for Nature Travel tien mensen aanmelden voor een gratis rondleiding achter de schermen bij de dieren van de savanne en uiteraard ook de leeuwen in Koninklijke Burgers’ Zoo. Dit spelen wij uiteraard graag door aan onze klanten: De rondleiding vindt plaats op zaterdagochtend 28 maart en u heeft daarbij gratis entree voor de hele dag. De inschrijvng is op volgorde van binnenkomst en vol is vol. (Er geldt een maximum van 2 plaatsen per klant).

Wilt u hierbij aanwezig zijn? Stuur dan een email naar info@allfornature.nl

Dit bericht is geplaatst in Nieuws. Bookmark de permalink.