Freeks Wilde Wereld in Indonesië

Afgelopen zomer is Freek Vonk op reis geweest met All for Nature Travel om Sumatraanse tijgers, neusapen, orang-oetans en komodovaranen op te sporen voor zijn opnames van Freeks Wilde Wereld. Op 10 november start de eerste uitzending om 18:10 uur bij ZAPP/VPRO.

Tot en met 3 december is dagelijks te zien welke bijzondere dieren Freek nu weer van dichtbij heeft mogen filmen.

Freek is op zoek gegaan naar Sumatraanse tijgers en nog veel meer dieren in één van de laatste ongerepte regenwouden van Sumatra. Hij heeft diep in de ogen gekeken van de orang-oetan en de neusaap in het hart van Borneo en hij heeft de draken van het eiland Komodo van dichtbij mogen filmen in de schitterende omgeving van Komodo National Park.

Wilt u zelf ook op reis naar Indonesië en in zijn voetsporen treden terwijl u bijzondere dieren ziet in de ongerepte natuur? Kijkt u dan bij een van onze volgende reizen:

De ‘Big 5’ van Azië

Orang-oetan Conservation Tour

Indonesië: Natuur, puur en ongerept

Reist u met kinderen en wilt u hen een unieke en authentieke jungle ervaring meegeven? Bezoek dan de orang-oetans van Tanjung Puting op een 5-daagse extensie via Jakarta: vanaf € 750,- p.p. inclusief retourvlucht Jakarta-Borneo.

Dit bericht is geplaatst in Nieuws. Bookmark de permalink.