All for Nature Travel Travelife Certified

All for Nature Travel is 5 jaar geleden opgericht om, middels reizen, een bijdrage te leveren aan het behoud van de natuur en haar fantastische wildlife. Duurzaamheid stond daarbij vanaf het begin centraal. Wij zijn er dan ook trots op om in december met succes te zijn gecertificeerd door Travelife.

Dit betekent dat een onafhankelijke auditor heeft beoordeeld dat All for Nature Travel als reisorganisatie voldoet aan meer dan 150 duurzaamheidscriteria die betrekking hebben op ons interne beleid en management, productassortiment, internationale handelspartners en consumentenvoorlichting.

Daarbij vinden we het niet alleen belangrijk dat onze eigen reizen duurzaam zijn, wij hopen er toe bij te dragen dat ook andere reisorganisaties aandacht krijgen voor maatschappelijk verantwoord ondernemen. Want alleen als de sector verduurzaamt zullen bestemmingen de moeite waard blijven om naartoe te reizen. Dit Travelife Certificaat is dan ook vergelijkbaar met het FSC-keurmerk voor verantwoord hout en het MSC-keurmerk voor duurzame vis.

30% van de brutomarge die wij realiseren wordt terug geïnvesteerd in natuurbescherming. Zo weet de reiziger zeker dat zijn reis bijdraagt aan het behoud van de natuur en haar dierenleven.

Dit bericht is geplaatst in Nieuws. Bookmark de permalink.