Ontmoet ons op de Beurs voor Bijzondere Reizen in Amsterdam en Maastricht

Op 10 en 11 januari wordt alweer de vierde Vakantiebeurs voor Bijzondere Reizen gehouden in Amsterdam. Het decor is de historische Beurs van Berlage. Op 24 en 25 januari vindt het voor de tweede keer plaats in Maastricht in het MECC. Op deze beurzen vindt u geen massatoerisme maar selectief gekozen kwaliteitsreizen.

De reizen van All for Nature Travel gaan naar bestemmingen over de hele wereld en geven een bevoorrecht inzicht in natuurbescherming. Duurzaamheid staat daarbij centraal, evenals de bijdrage aan natuurbehoud. Dit biedt u de beste wildlife-ervaring!

U vindt All for Nature Travel in Amsterdam in de Grote Zaal op standnummer 35 en in Maastricht in het midden van de zaal op standnummer 66.

Op zaterdag  is de beurs geopend van 11:00 uur tot 21:00 uur en op zondag van 10:00 tot 18:00 uur. Het is goedkoper om uw entreekaart vooraf online te bestellen.

Fotografie Workshop: Better Wildlife Photos door Marten van Dijl
Op allebei de zondagen nodigen wij u graag uit om aanwezig te zijn bij de presentatie van professioneel fotograaf Marten van Dijl. Marten van Dijl is bekroond met een Zilveren Camera en hij begeleidt meerdere fotografiereizen van All for Nature Travel. Een leuke manier om kennis te maken met deze natuur- en milieubewuste fotograaf en een ideale manier om het wildlife op uw foto’s nog beter tot zijn recht te laten komen.

Zondag 11 en 25 januari 14:30 – 14:55 uur
Locatie: Respectievelijk Ontvangkamer en Zaal 3
Beursaanbieding
Net als vorig jaar hebben wij ook dit jaar weer een bijzondere aanbieding voor bezoekers aan onze stand. De volgende fotografiereizen o.l.v. fotograaf Marten van Dijl zijn dan te boeken met een korting van €100,- p.p.: Fotosafari in Andalusië en Tijger Fotografiereis

Dit bericht is geplaatst in Nieuws. Bookmark de permalink.