Wilde orang-oetans zien in Tanjung Puting op Borneo?

Wilde orang-oetans zien in Tanjung Puting op Borneo?

Freek Vonk ging u in november voor naar dit nationale park met wilde orang-oetans, neusapen en de gaviaal krokodil: “Geweldige week gehad rond de Rimba Orangutan Ecolodge in Borneo! Veel dieren gefilmd.”

Reis ook af naar het nationale park Tanjung Puting op Borneo en maak kennis met het wetenschappelijk onderzoek van de Orangutan Foundation onder leiding van Biruté Galdikas. Naast de beroemde Jane Goodall en Dian Fossey werd ook zij door Dr. Leakey in de jaren zeventig uitverkoren om mensapen te bestuderen. Niet alleen maakt u kennis met het onderzoek en de teruggeplaatste dieren, als u geluk heeft ziet u ook wilde orang-oetans terwijl u met een boot het regenwoud langs de rivier verkent. In ieder geval ziet u hier de bedreigde neusaap, die alleen op Borneo voorkomt.

U kunt Tanjung Puting bezoeken als onderdeel van de volgende privéreis: Indonesië Natuur, puur en ongerept of als u liever in een groep reist met nog meer inzicht in natuurbescherming, kijk dan bij: Borneo Orangutan Conservation Tour.

De Rimba Orangutan Ecolodge op Borneo is ook te boeken als 3 of 4-daagse extensie vanaf Jakarta vanaf € 695.- p.p.. Vraag meer informatie op via info@allfornature.nl.

Dit bericht is geplaatst in Nieuws. Bookmark de permalink.