Bij redt olifant op Dag van de Natuur veiling van 4 oktober

Bij redt olifant
Olifanten moeten niks van bijen hebben. Door bijenkasten op te hangen rond akkers in Afrika, hebben boeren geen last meer van olifanten en profiteren zij van de honing als product van dit schitterende voorbeeld van natuurbescherming, waaraan de bieders van de vorige Dag van de Natuur een flinke bijdrage hebben kunnen leveren.

Bijenkorf Van Gijn

Op zondag 4 oktober 2015 organiseert de FIN al weer de vijfde veiling van bijzondere natuurbelevenissen,de Dag van de Natuur. Genodigden kunnen onder het genot van een hapje en een drankje in Burgers’ Zoo meebieden op waardevolle belevenissen die betrekking hebben op de natuur. Het geld dat hiermee wordt gerealiseerd komt volledig ten gunste van de projecten die tijdens het diner aan u worden voorgesteld. Directer kan uw bijdrage niet zijn.

Jaguar Freek VonkFIN staat voor Federatie van Internationale Natuurbescherming en zij zetten zich in voor kleine natuurbeschermingsorganisaties over de hele wereld. Projecten die
bijvoorbeeld ook met All for Nature Travel te bezoeken zijn. Annemiek van Gijn zit in het bestuur van de FIN en All for Nature Travel is een van de hoofdsponsors van deze Dag van de Natuur veiling.

Bent u geïnteresseerd en wilt u het veilingboek alvast inkijken? Klik dan hier. Wilt u een persoonlijke uitnodiging ontvangen of wilt u tijdens de veilingavond meebieden op deze jaguarfoto gemaakt en gesigneerd door Freek Vonk? Dan kunt u contact opnemen met Annemiek van Gijn van All for Nature Travel via het contactformulier.

Dit bericht is geplaatst in Nieuws. Bookmark de permalink.