Vanishing Kings-Lions of the Namib

desert lions

De documentaire “Vanishing Kings- Lions of the Namib” is onlangs in première gegaan in Windhoek. Onze partner, Wilderness Safaris in Namibië, heeft meegewerkt aan het tot stand komen van deze schitterende natuurfilm. Weer een moment om trots te zijn op onze geselecteerde duurzame partners: Niet alleen heeft Wilderness Safaris bijgedragen aan het tot stand komen van deze film en de bescherming van de leeuwen in dit gebied. Zij zorgen er ook voor dat deze documentaire op roadshow wordt getoond aan de lokale gemeenschappen van de Kunene regio.

Hier alvast een kort voorproefje van deze schitterende documentaire.

Wilt u zelf ook woestijnleeuwen spotten in Namibië? Wij werken graag een reis op maat voor u uit of kijkt u bij de volgende twee voorbeeldreizen: Hands-on bij Cheeta & Leeuwenproject of Selfdrive in ‘t Spoor van Natuurbescherming

Dit bericht is geplaatst in Nieuws. Bookmark de permalink.