Verliefd op Rwanda

Begin september was ik uitgenodigd voor de Kwita Izina in Rwanda. Op deze jaarlijksAll for Nature Berggorillababy
terugkerende ceremonie krijgen alle baby berggorilla’s, die dat jaar zijn geboren, een naam. Een bijzonder evenement in het teken van natuurbescherming, waarbij tienduizenden lokale dorpelingen, de internationale pers en president Paul Kagame aanwezig waren.

Het gaat dan ook goed met de berggorilla dankzij duurzaam toerisme. In het nu volgende filmpje van BBC News wordt verslag gedaan van dit event.

Kwita Izina BBC News

Rwanda is, ook los van de berggorilla-trekking, een heel mooi land om te bereizen en heeft alles waar All for Nature Travel voor staat. Van chimpansees in primair regenwoud tot leeuwen en olifanten op de Afrikaanse savanna. Duurzaamheid en natuurbescherming worden door het land gedragen. Zo weet ook u zeker dat uw reisgeld goed terecht komt. Voor inspiratie kijkt u bij Kingdom of the Gorilla of Rwanda Ultimate Wildlife Safari

Annemiek van Gijn, oprichter All for Nature Travel

Dit bericht is geplaatst in Nieuws. Bookmark de permalink.