Visum voor India vereenvoudigd

Visum voor India vereenvoudigdTigerTadobaVisum.pg

Goed nieuws voor onze reizigers naar India. De visumprocedure voor Nederlanders en Belgen is een stuk eenvoudiger geworden. Het is per 15 augustus 2015 mogelijk om een visum online aan te vragen bij de Indiase overheid. Tot die tijd was het verplicht om een bezoek te brengen aan de ambassade i.v.m. de benodigde biometrische gegevens (vingerafdruk en irisscan). Men geeft nu aan dat het visum binnen 5 werkdagen online kan worden aangevraagd en dat een bezoek aan de ambassade niet meer nodig is. Meer informatie hierover vindt u bij de Praktische Reisinformatie India, die u krijgt als u de reis bij All for Nature Travel boekt. Wat dacht u van de groepsreis Tigers of Tadoba met een bijzonder inzicht in natuurbescherming of de Ultieme Tijgersafari als maatwerkreis voor twee personen?

Dit bericht is geplaatst in Nieuws. Bookmark de permalink.