Green Destinations oftewel Duurzame Bestemmingen

Na duurzaamheid voor accommodaties en reisorganisaties, nu ook duurzame bestemmingen!

Er bestaan verschillende keurmerken om aan te duiden of iets duurzaam is. Zo ook Travelife, een certificeringsorganisatie die accommodaties, agenten en reisorganisaties beoordeeld op verschillende duurzaamheidsaspecten. Wij werken waar mogelijk samen met accommodaties die duurzaamheid hoog in het vaandel hebben en beloond zijn met een award zoals Travelife.logoTravelifeCertified

Ook wij, All for Nature Travel, hebben het Travelife Award voor duurzame touroperator vorig jaar toegekend gekregen. In Nederland en België voldoen op dit moment slechts 12 reisorganisaties aan deze zware criteria. Op deze manier proberen wij de natuur te beschermen en te behouden voor toekomstige generaties, op de verschillende bestemmingen waar wij opereren.

Cape Whale Coast

Green Destinations heeft nu een lijst samengesteld met de 100 meest duurzame bestemmingen. Want los van de accommodaties waar u verblijft, is het natuurlijk ook van belang dat de lokale autoriteiten duurzaam omgaan met de omgeving waar u zich bevindt.

Een groot deel van ons aanbod wordt hier uiteraard in vermeld: Zuid-Afrika Cape Whale Coast, Botswana de Okavango Delta, Namibië Etosha National Park, Kenia Naibosho Conservancy, Nepal Chitwan National Park, Indonesië Flores, Nationale Parken Papua Nieuw Guinea en in Europa komen de Azoren in Portugal met een score van 8,9 als beste uit de bus.

Als u zo duurzaam mogelijk wilt reizen met het oog op de toekomst, dan kiest u een bestemming die duurzaam wordt gemanaged. Èn verblijft u in een Travelife gecertificeerde accommodatie die is geboekt bij een duurzame Travelife gecertificeerde reisorganisatie.

Dit bericht is geplaatst in Nieuws. Bookmark de permalink.