Klantendag All for Nature Travel op 13 februari

Klantendag All for Nature Travel

Zaterdag 13 februari 2016 van 11:30 tot 16:30 uur bij Zwerfkei in Woerden

Meld u vrijblijvend aan!

Speciaal voor haar klanten en andere geïnteresseerde reizigers organiseert All for Nature Travel op 13 februari 2016 een klantendag. Luister naar één of meerdere presentaties, ontmoet uw medereizigers of laat u inspireren door de informatie ter inzage over onze bestemmingen, duurzame lodges en natuurbeschermingsprojecten. Tussendoor heeft u de mogelijkheid om te winkelen bij Zwerfkei, de grootste outdoor winkel van Nederland.

All for Nature bestaat 5 jaar!Wij maken graag van deze gelegenheid gebruik om een toast uit te brengen op ons 5-jarige bestaan! Ook verloten wij dan 5 tegoedbonnen t.w.v. €100,-, te besteden aan uw volgende wildlife reis.

U kunt uiteraard altijd een afspraak maken om een bestemming die niet aan bod komt persoonlijk met een van onze medewerkers door te spreken. Wij introduceren u ook graag bij klanten die op deze bestemming zijn geweest met All for Nature Travel.

Het programma is als volgt:

11:30 uur     Inloop en ontvangst

12:00 -12:30 uur           Presentatie:  Op Fotosafari in Andalusië met Marten van DijlIberische lynx Marten van Dijl
De Iberische lynx is een van de meest bedreigde kattensoorten ter wereld en toch wordt hij regelmatig gezien op onze reis. Fotograaf Marten van Dijl deelt zijn foto’s en ervaringen van voorgaande reizen.

12:30 uur     Trefmoment reis Andalusië en Blauwe Vinvis en meer…

13:00 – 13:20 uur         Presentatie: Rwanda, meer dan berggorilla’sDe berggorilla bestaat nog dankzij de inkomsten uit het toerisme
Oprichter Annemiek van Gijn was in september onderweg in Rwanda en was onder de indruk van de berggorilla, de verschillende biotopen en de manier waarop duurzaamheid en natuurbescherming door de overheid worden ondersteund.


13:20-14:20 uur 
            Reizigers ontmoeten Reizigers
All for Nature bestaat 5 jaar!
De reizen van All for Nature Travel gaan over de hele wereld. Enkele klanten hebben al aangeboden graag hun foto’s en ervaringen met u te willen delen. Neem ook uw foto’s mee en ontmoet All for Nature reizigers die o.a. tijgers, ijsberen, jaguars, leeuwen, cheeta’s, grizzlyberen, orka’s, blauwe vinvissen en sneeuwluipaarden hebben gezien en verschillende projecten hebben bezocht. Toast op het 5-jarige bestaan van All for Nature!

14:20-14:40 uur             Presentatie: Sri Lanka Land van Olifanten
Sri Lanka is een bijzondere wildlife bestemming; de hoogste luipaardenolifanten Sri Lanka dichtheid ter wereld, de blauwe vinvis die regelmatig in haar wateren wordt gezien, en ook nog eens meer dan 6000 olifanten die vrije doorgang hebben over het eiland. Bas Naus is reisspecialist op Sri Lanka en hij laat u graag kennismaken met het wildlife en de meest duurzame lodges.

15:00-16:00 uur             Presentatie: Wildlife in India, ontmoet de Big 7!Tadoba
Professioneel fotograaf en journalist Mark Lieffers is al vele malen in India geweest en heeft ongeveer alle belangrijkste parken gezien. Hij vertelt u over zijn ervaringen met India als optimale wildlife-bestemming. Overweegt u om nog een keer op tijgersafari te gaan, dan is deze presentatie zeker aan te raden.

16:30 uur     Afsluiting

Heeft u interesse? Meld u dan nu vrijblijvend aan door het formulier in te vullen.

De ruimte is beperkt dus het is raadzaam om uw interesse op tijd door te geven.

Locatie: Zwerfkei Outdoor & Travel Centre Woerden. Klik hier voor een routebeschrijving.

 

 

Dit bericht is geplaatst in Nieuws. Bookmark de permalink.