Future for Nature Award op 15 april

Future for Nature Award Uitreiking

Op 15 april is het weer zover en krijgen drie jonge natuurbeschermers een prijs uitgereikt van €50.000,-. Dit wordt gevierd met een feestelijk evenement bij Burgers’ Zoo. Ook All for Nature Travel is hierbij aanwezig.

De Nederlandse Wietse van der Werf zet zich in voor bedreigde vissoorten in de Europese zeeën en Matthew Shirley werkt voor bedreigde krokodillen in Gabon. Thai van Nguyen wint de prijs als oprichter van het Save Vietnam’s Wildlife.

Future for Nature 2016 Nguyen presents pangolin to publicBryan Christy, bekend van National Geographic en de documentaire die de relatie legt tussen de stroperij op ivoor en internationaal terrorisme, is de inspirerende gastspreker en zal de prijzen persoonlijk overhandigen.

Klanten van All for Nature Travel mogen hier bij aanwezig zijn, maar het aantal is beperkt. Wilt u een uitnodiging ontvangen stuur dan een e-mail naar info@allfornature.nl

Dit bericht is geplaatst in Nieuws. Bookmark de permalink.