Dag van de Natuur veiling op 4 oktober

Dag van de Natuur veiling op 4 oktober

Begin juli zijn de officiële uitnodigingen verstuurd naar onze klanten van wie wij weten dat ze graag mee zouden bieden op de fantastische natuurbelevenissen die ook nu weer worden geboden.

De hoogste bieders van de afgelopen jaren beleefden een dag met de dierenarts van de dierentuin, een avontuurlijke ontmoeting met beren in Het Berenbos, een spannende ervaring in Zimbabwe, zeldzame ontmoetingen met gorilla’s of chimpansees, namen deel aan onderzoek naar dolfijnen en waren getuige van het vrijlaten van een cheeta in de natuur. Stuk voor stuk ongekende belevenissen!

GlobeGuards organiseert deze 6e Dag van de Natuur op dinsdag 4 oktober 2016 van 17.00 – 22.00 uur. De grootste veiling van natuurbelevenissen met Willem Reimers als veilingmeester en Saba Douglas-Hamilton als eregast en keynote speaker. Compleet met borrel en feestelijk diner, dat alle gasten wordt aangeboden door Koninklijke Burgers’ Zoo in Arnhem. All for Nature Travel ondersteunt deze veiling nu ook al weer voor de 6e keer.

Willem Reimers als veilingmeesterAlle leden van GlobeGuards (voorheen FIN, Federatie voor Internationale Natuurbescherming) zijn helden van kleine natuurbeschermingsorganisaties. De projecten waar zij aan werken zijn klein, overzichtelijk en worden uitgevoerd op uiterst efficiënte wijze. De GlobeGuards zijn op de plek waar het gebeurt. Samen met lokale mensen gaan ze voor die spreekwoordelijke tank staan en voorkomen dat bedreigde soorten volledig verdwijnen. Door hun werk te steunen, kunt u ervoor zorgen dat toekomstige generaties, vele soorten dieren nog steeds in het wild kunnen observeren.

Wilt u graag meebieden op de veiling en op deze leuke manier bijdragen aan natuurbescherming?

Neem dan contact op met Annemiek van Gijn via info@allfornature.nl of download hier de veilingcatalogus.

PS: Wilt u zelf op reis met Saba Douglas-Hamilton en alles leren over haar inzet voor de olifanten van Kenia? Ga dan mee op deze groepsreis en eenmalige kans….

Dit bericht is geplaatst in Nieuws met de tags , . Bookmark de permalink.