Blog – ‘Tiger tracks’ in Kanha National Park

Onze hele reisgarderobe wordt over elkaar aangetrokken voor we voor dag en dauw het donkere oerwoud inrijden. Het is behoorlijk fris en zelfs met de extra dekens en 2 kruiken van het resort vriezen we de jeep bijna uit. We denken even in het sprookje Frozen terecht te zijn gekomen, maar de verse tijgersporen op de weg maken daar een abrupt einde aan. Adrenaline giert door onze aderen en de kou voelen we niet meer. We zijn op tijgerjacht met camera en telelens!

Foto 10

Ooit diende het prachtige oerwoud van Kanha als inspiratiebron voor het bekende verhaal van Rudyard Kipling´s ‘Jungle Book’. Mocht je alvast een voorproefje willen hebben de animatiefilm Jungle Book uit 2016 is zeker de moeite waard…..Het is wel een uitdaging om Shere Khan (tijger), Baloe (lippenbeer) en Bagheera (luipaard) in levende lijven te spotten in het heuvelachtige landschap vol met dichte salbossen, afgewisseld met reuzenbamboe.
<Lees hier het hele verhaal>

Deze ervaring deed onze wildlifespotter Kieke op in Kanha National Park. Wil jij zelf ook tijgers spotten of luipaarden zien? Dan is dit de perfecte reis voor jou: India: Ultieme Tijgersafari

All for Nature Travel biedt echter nog vele andere tijgerreizen aan:

Dit bericht is geplaatst in Nieuws. Bookmark de permalink.