Reis naar de olifanten van Tsjaad in februari

Reis naar de olifanten van Tsjaad:  Nomaden van Tsjaad

Op 5 februari vertrekt er een wel heel bijzondere groepsreis naar Tsjaad. Een relatief rustig en veilig land in Centraal-Afrika dat grenst aan de Sahara. Onder begeleiding van de beste expert/gids gaat u op zoek naar olifanten en leeuwen in Zakouma National Park. African Park Networks heeft het management van dit park jaren geleden overgenomen van de overheid en werkt aan het herstel. Onder de bezielende leiding van Rian Labuschagne voelen de olifanten zich weer veilig en zijn er vele jonge dieren geboren. Nergens anders ter wereld ziet u zo´n indrukwekkende kudde van meer dan 400 olifanten….

Olifanten Tsjaad van African Parks Lorna Labuschagne

 

De groepsreis in een select gezelschap met Camp Nomade Zakoumainzicht in het werk van African Parks vindt plaats van
5 t/m 15 februari 2017.

Reissom  vanaf € 8295,- per persoon, exclusief de internationale vlucht. Meer informatie op aanvraag via info@allfornature.nl.

Dit bericht is geplaatst in Nieuws. Bookmark de permalink.