Dag van de Natuur veiling op 4 oktober

Komt u ook naar de veiling op 4 oktober?

Ook dit jaar organiseert GlobeGuards op Werelddierendag 4 oktober al weer de 7e Dag van de Natuur veiling in Koninklijke Burgers’ Zoo in Arnhem.  Op deze Dag van de Natuur worden unieke natuurbelevenissen geveild die aangedragen zijn door de leden van GlobeGuards. De opbrengst van deze veiling is voor veel van de leden een heel belangrijke inkomstenbron om hun natuurbeschermingsactiviteiten voort te kunnen zetten.

Willem Reimers als veilingmeester

De voorgestelde natuurbelevenissen zijn unieke ervaringen waarbij u vaak achter de schermen kunt kijken bij de organisatie of het zijn speciale items die door die organisaties ingebracht zijn.

Koninklijke Burgers’ Zoo in Arnhem en All for Nature Travel ondersteunen dit evenement al jaren en doen hun best om een optimale ambiance te creëren voor de veilingbezoeker. Dit jaar is onze veilingmeester weer als vanouds de heer Willem Reimers die de nodige ervaring heeft om voor de veilingitems de maximale opbrengst te scoren.

Bent u geïnteresseerd om de natuurbescherming te ondersteunen en fors te bieden op de unieke veilingitems? Meldt u zich aan via info@allfornature.nl of kijkt u op de website van GlobeGuards.

Hiervoor krijgt u de unieke natuurervaring en de leden van GlobeGuards middelen om weer door te gaan…..

Dit bericht is geplaatst in Nieuws. Bookmark de permalink.