All for Nature, nu ook lid van de ANVR

Vanaf 1 december jl. heeft All for Nature Travel zich aangesloten bij de ANVR,  de Algemene Nederlandse Vereniging van Reisondernemingen. Met een reis van All for Nature was u natuurlijk altijd al in goede handen. Maar het lidmaatschap van de ANVR is voor u, als reiziger, een belangrijk keurmerk en biedt zekerheid op het gebied van eerlijke reisvoorwaarden, veilig reizen, uw geld in goede handen en verantwoord reizen.

‘Wij zijn uiteraard blij met het lidmaatschap van de ANVR omdat het staat voor kwaliteit. De belangrijkste reden om ons aan te sluiten zijn echter de inspanningen die de ANVR doet om de reisbranche duurzamer en meer maatschappelijk verantwoord te maken. Wij werken hier graag aan mee’, aldus Annemiek van Gijn, eigenaar All for Nature Travel.

ANVRlogo-2017

Dit bericht is geplaatst in Nieuws. Bookmark de permalink.