Ondersteun de ‘Big Cats’ op World Wildlife Day

logo worldwildlifedayOp zaterdag 3 maart is het World Wildlife Day. Een initiatief van de Verenigde Naties om jaarlijks stil te staan bij de sterk onder druk staande natuur. Dit jaar is er voor het thema ‘Big Cats – predators under threat’ gekozen.

De leeuw, jaguar, luipaard, tijger, sneeuwluipaard en cheeta; naast dat het familieleden van elkaar zijn, hebben ze nog een overeenkomst. Ze worden allemaal met uitsterven bedreigd. Zo leven er, volgens meest recente onderzoeken, nog maar zo’n 7100 volwassen cheeta’s in het wild. Vandaar dat er wereldwijd op deze dag uw aandacht gevraagd wordt voor deze katten.

Boek nu een reis. All for Nature doneert 100 euro extra aan Stichting Spots onze katten

Bij elke reis doneert All for Nature altijd minimaal 10% van de reissom aan natuurbeschermingsorganisaties, zoals Stichting SPOTS. SPOTS zet zich in voor bedreigde grote, wilde katachtigen. Lees hier meer over het goede werk van SPOTS en hoe u hen kunt ondersteunen.

Speciaal voor World Wildlife Day doen wij er nog een schepje boven op. Boekt u, tussen 3 en 10 maart 2018, een reis naar één van deze ‘Big Cats’? All for Nature doneert per reis €100,- extra aan Stichting SPOTS.

Maak hier een keuze uit onze natuurreizen naar de ‘Big Cats’

 

Dit bericht is geplaatst in Nieuws. Bookmark de permalink.