All for Nature’s Wild Sri Lanka nu in National Geographic Traveler

Fotograaf Martin van Lokven reisde met All for Nature Travel naar Sri Lanka en zijnAll for Nature Wildlife Sri Lanka in Nat Geo verhaal is deze week verschenen in editie nr. 2 2018 van National Geographic Traveler:

“Sri Lanka blijkt ook een waar paradijs voor natuurliefhebbers, met uitgestrekte graslanden en kleurige vogels, dichte jungle en vervaarlijke wildlife. Verrassend – zelfs overrompelend – waren niet alleen de aantallen olifanten en luipaarden, maar ook het gemak waarmee ze voor bezoekers zijn waar te nemen. Voor deze wilde dieren moet je niet naar Afrika, zo weet ik nu, maar naar Sri Lanka.”, aldus Martin van Lokven.

Wilt u ook een mooie wildlife reis naar Sri Lanka? Kijk dan bij Sri Lanka: Land van Olifanten of Sri Lanka: Wildlife & Beach

Lees hier het hele verhaal:

Sri Lanka Nat Geo WIldlife blz 1

Sri Lanka Wildlife Nat Geo blz 2

Sri Lanka Wildlife Nat Geo blz 3

Sri Lanka Wildlife Nat Geo blz 4

Sri Lanka Wildlife Nat Geo blz 5

Sri Lanka Widlife Nat GEo blz 6

Sri Lanka Wildlife Nat Geo blz 7

Sri Lanka Wildlife Nat GEo blz 8

Dit bericht is geplaatst in Nieuws, Reisverhalen & Blog. Bookmark de permalink.