Future For Nature Award uitreiking op 20 april

Future For Nature Evenement op 20 april

Ieder jaar krijgen drie getalenteerde natuurbeschermers een prijs uitgereikt van € 50.000,- door Future For Nature, een organisatie die is opgericht om jonge natuurbeschermers te helpen en een zetje in de rug te geven voor hun belangrijke werk. De uitreiking is een groot evenement dat ieder jaar druk bezocht wordt in Burgers’ Zoo. DitSaba Douglas-Hamilton jaar in 2018 is de datum vastgesteld op 20 april en Saba Douglas-Hamilton, voorzitter van het internationale selectie comité is uw gastvrouw.

De winnaars van dit jaar zijn al bekend:

  • Trang Nguyen zet zich vanuit Vietnam in om de illegale handel in bedreigde diersoorten te stoppen.
  • Geraldine Werhahn werkt in Nepal aan het veilig stellen van het voortbestaan van de unieke Himalayaanse wolf.
  • Adam Miller zet zich ook in tegen ‘wildlife crime’ en richt zich hiermee op de zangvogels en neushoornvogels van Indonesië.

Het is een evenement dat iedereen ontzettend inspireert om ook zijn steentje bij te dragen aan natuurbescherming. Wilt u meer weten of hier bij aanwezig zijn? Kijk op: Future For Nature Award of stuur een e-mail naar info@allfornature.nl. All for Nature klanten helpen wij graag.

Dit bericht is geplaatst in Nieuws. Bookmark de permalink.