Nieuwe reis in november: Papoea per zeilschip

Papoea cruise: Walvishaaien & Paradijsvogels met Alexander Reeuwijk

Op 9 november 2019 vertrekt er een bijzondere zeilcruise vanuit Kaimana, West Papoea, Indonesië naar de eilandengroep Raja Ampat, ook wel omschreven als het laatste paradijs op aarde. U reist op de Ombak Putih, een prachtig zeilschip met 12 cabines. De eilanden zijn onderdeel van een groot beschermd natuurgebied, de Koraaldriehoek. Onder de deskundige leiding van de Nederlandse natuurhistorisch schrijver en spreker Alexander Reeuwijk, treedt u in de voetsporen van de beroemde Britse natuuronderzoeker Alfred Russell Wallace.

In race met Charles Darwin om de evolutietheorie, was hij de eerste die het ruim 150 jaar geleden aandurfde om zijn zorgen te uiten over de impact van menselijk handelen op de natuur. Raak net als Wallace onder de indruk van de enorme biodiversiteit van dit gebied van ongerepte koraalriffen en indrukwekkende lagunes. Met een beetje geluk snorkelt u samen met walvishaaien en ziet u één van de drie paradijsvogels die op ongerepte eilandjes hun thuis hebben. Overdag deelt Alexander Reeuwijk zijn kennis en ervaring met u en ’s avonds verzorgt hij lezingen aan boord.

Deze internationale groepsreis vindt plaats van 9 t/m 18 november 2019. Vanaf € 4885,- per persoon. Meer informatie over deze cruise kunt opvragen via info@allfornature.nl.

zeilen Papoea Nieuw Guinea, zeilvakantie Papoea