Kijkt u ook mee achter de schermen bij de leeuwen in Burgers’ Zoo op 9 juni?

All for Nature Travel ondersteunt Stichting Leo
Op de afgelopen Dag van de Natuur-veiling heeft All for Nature Travel een project van Stichting Leo gesponsord waarbij leeuwen met zenders worden gevolgd in Nairobi National Park.

Gezenderde leeuwen in Nairobi National Park
Vlak naast de Keniaanse hoofdstad Nairobi ligt het Nairobi National Park. De leeuwen uit dit park lopen geregeld door de buitenwijken van Nairobi en de omliggende landbouwgebieden, waar ze voor onrust zorgen onder de lokale bevolking. Eén van de voornaamste problemen is dat ze honden en vee doden. Sinds 2014 zijn elf leeuwen van het park voorzien van satellietzenders. Deze zenders sturen signalen uit als de leeuwen dorpen met vee naderen. Hierdoor kunnen de conflictgebieden in kaart worden gebracht, de veehouders en bewoners tijdig worden gewaarschuwd en kunnen adequate oplossingen worden gezocht. Dankzij de bijdrage van All for Nature Travel konden er weer een aantal zenders worden vervangen.Lion collaring Nairobi

Wees er snel bij op 9 juni
Als tegenpresentatie voor deze bijdrage mochten wij een aantal klanten uitnodigen voor een bijzonder kijkje achter de schermen bij de leeuwen van Burgers’ Zoo onder begeleiding van de voorzitter van de Stichting, Hans de Iongh. Op zaterdag 9 juni krijgt u niet alleen een dagkaart met een mooie ochtend achter de schermen van de dierentuin, maar leert u ook alles over de leeuw en zijn bescherming. Deze presentatie is in een klein gezelschap en exclusief voor onze reizigers.

Wilt u bij deze bijzondere ochtend aanwezig zijn dan kunt u zich aanmelden via info@allfornature.nl?

Wilt u zelf op een safari op zoek naar de leeuw en zeker weten dat uw reis bijdraagt aan natuurbescherming? Kijk dan bij deze Droomsafari in de Masai Mara, ook een verlenging naar Nairobi National Park werken wij graag voor uit.

PS: Er zijn nog maar een paar plaatsen op 9 juni vrij  dus wees er snel bij!

Dit bericht is geplaatst in Nieuws. Bookmark de permalink.