hoofdfoto-collage_16bij9

Inspiratie op onze presentatiedag 9 maart

Onze website staat vol met reizen, blogs, tips en talloze foto’s en biedt volop inspiratie, maar niets is meer verhelderend dan in één uur bijgepraat worden door onze reisexperts terwijl u naar de prachtige beelden kijkt. Wij nodigen u dan ook graag uit om op zaterdag 9 maart naar deze 4 presentaties te komen kijken en luisteren.

Deze presentaties hebben we voor u in petto:

11.00 uur Zimbabwe: Wildlifetelling & Painted Dogs – door Ron van der A van Painted Dog Conservation. Hwange NP in Zimbabwe biedt nog steeds een van de beste safari ervaringen.  U maakt uitgebreid kennis met de bescherming van de Afrikaanse wilde hond en hopelijk gaat u hem ook zien op deze reis. Ron is voorzitter van PDC in Nederland en al vele malen bij het project geweest.

12.00 uur India: Op Tijgersafari in het Land van de Big 7 – door Annemiek van Gijn. Zij is oprichter van All for Nature Travel en is 5 jaar European Representatieve geweest van TOFTigers. Afgelopen december zag zij haar 25e tijger in Jim Corbett NP in India….

14.00 uur Chili & Argentinië: Wildlife van Patagonië – door Annemiek van Gijn. Weinig mensen weten dat Patagonië ook een fantastische wildlife bestemming is. Annemiek ging in februari/maart 2023 drie weken op onderzoek!

15.00 uur Congo: Over bosolifanten en laaglandgorilla’s… – door Carsten Gerlach, de expeditie-arts die in september 2023 onze groepsreis begeleidde naar Odzala-Kokoua NP in Republiek Congo en de Dzanga Bai in de Centraal Afrikaanse Republiek.

Mist u een bestemming waar u graag meer over zou weten? Geef dit door op het aanmeldingsformulier. Als er meer mensen die deze bestemming aan ons doorgeven, dan voegen wij deze presentatie toe!

Laat u weten of u komt?
Het is wel nodig dat u zich vooraf aanmeldt, want de ruimte op ons kantoor is helaas beperkt. Geef hier op welke presentatie u graag wilt bezoeken. De toegang is gratis.

Lokatie
De presentatiedag wordt gehouden op ons kantoor in Woerden (in het midden van het land bij Utrecht), 3447 GW op de Pelmolenlaan 16. Vrijwel direct aan de snelweg en er is voldoende (gratis) parkeergelegenheid. Het ligt ook nog eens op 12 minuten lopen vanaf het station.

Korting op uw aankoop bij de buitensportwinkel Zwerfkei
Heeft u tussen de presentaties tijd over? Breng een bezoek aan Zwerfkei Outdoor & Travel Centre. Deze grootste buitensportwinkel van Nederland van 3500 m2 ligt op 200 meter van ons pand. De Zwerfkei is dé specialist op het gebied van kamperen, bergsport, reizen en wandelen. U krijgt van ons een kortingsvoucher ter waarde van 25 euro bij besteding van €200,-.

MELD U AAN VOOR DE PRESENTATIEDAG

WordPress Cookie Plug-in door Real Cookie Banner