Consultancy

All for Nature Consultancy

Uitgebreide marketingmanagementervaring bij grote bedrijven en kennis van het netwerk van natuurbescherming, opgedaan in diverse vrijwillige functie’s bij natuurbeschermingsorganisaties, komen samen in de passie van oprichter Annemiek van Gijn om  de natuur dichter bij de maatschappij te brengen.

All for Nature Consultancy geeft advies aan bedrijven en natuurbeschermingsprojecten op het gebied van maatschappelijk verantwoord ondernemen, duurzaam toerisme, natuurbescherming, fondsenwerving en sponsoring.

U bent een bedrijf?

– Maatschappelijk verantwoord ondernemen moet worden verankerd in de organisatie.

– Duurzame ketens moeten worden opgezet.

– Hoe maakt u termen als ontbossing, REDD, klimaatverandering en biodiversiteit concreet en creëert u hiervoor draagkracht bij uw medewerkers?

– All for Nature Consultancy maakt een koppeling tussen bedrijven en natuurbeschermingsprojecten over de hele wereld.

– Zij geeft gericht advies over een natuurbeschermingsproject dat bij uw bedrijf of missie zou kunnen passen.

– Zij organiseert duurzame reizen om medewerkers te inspireren en kennis te laten maken met de schoonheid en kwetsbaarheid van ongerepte natuur.

All for Nature Consultancy werkt graag een voorstel voor u uit.

Voor een duurzame en maatschappelijk verantwoorde incentive kijk ook bij onze speciale themareizen voor bedrijven.

U bent werkzaam op het gebied van natuurbescherming?

All for Nature Consultancy geeft ook advies aan natuurbeschermingsprojecten om extra inkomsten te genereren voor het realiseren van uw doelstellingen.

Dit kan breed zijn in de vorm van een uitgebreid fondsenwervingsplan, maar ook specifiek zijn op het gebied van sponsoring door bedrijven of het betrekken van major donors.

Ook helpen wij graag bij het genereren van inkomsten uit duurzaam toerisme:

– Diverse projecten profiteren al direct van de reizen die All for Nature Travel organiseert.

– Onze reizen worden echter ook ingezet om grote donateurs te informeren en te motiveren door te gaan met financiële  ondersteuning.

– All for Nature Travel neemt hiervoor de organisatie en de bedrijfsrisico’s, die hiermee verbonden zijn, graag uit handen en zorgt voor een professionele begeleiding.

Heeft u ook behoefte aan extra inkomsten voor het realiseren van uw duurzame doelstellingen?

All for Nature Consultancy werkt graag een voorstel voor u uit.

Stichting SPOTS, TOFT for Tigers, Stichting Amazone Kinderen, de Federatie voor Internationale Natuurbescherming en African Parks maakten o.a. reeds van onze diensten gebruik.